Varaston vuokraus Oulussa – varastotilaa juuri sinun tarpeillesi

Storago tarjoaa ratkaisun nykyaikaisiin varastotilojen käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille.

Vuokraa varastotilaa, pienvarasto tai hieman suurempikin varasto Oulussa helposti ja nopeasti Storagolta. Varaa netistä tai soita 0505217124 ja saat varaston käyttöösi heti.

Älä maksa varastosta liikaa. Meiltä löydät sopivan kokoisen varaston juuri tarvittavaksi ajaksi. Siistit ja lämpimät pienvarastomme ovat kooltaan 1-52 m² – täydellisiä kaikenkokoisiin säilytystarpeisiin.

Säilytä omaisuutesi turvallisesti – varastoissamme on 24/7 video- ja kulunvalvonta. Voit käydä varastollasi milloin vain, kun se parhaiten sopii aikatauluihisi.

Lisätilaa Oulussa helposti

Vuokraa Oulusta turvallinen säilytystila suoraan verkossa.

Älä maksa turhasta tilasta

Oikea koko tarpeesi mukaan, varastoiden koot 1 - 8 m²

Aina turvallisesti

Kaikissa Oulun toimipisteissä toimii ympärivuorokautinen video- ja kulunvalvonta.

Käy silloin kun haluat

Storagon Oulun pienvarastotiloissa liikut helposti numerokoodilla 24/7.

”Tarvitsetko tilaa talviurheiluvälineille tai talvirenkaille? Pitäisikö tavarat säilöä siististi putkiremontin ajaksi? Löydä Storagosta sopiva varasto Oulusta kaikkiin tarpeisiisi.”

Miksi hankkia Storagon vuokravarasto Oulusta?

Varaston vuokraus hinta – Mitä varaston vuokraus maksaa Oulussa?

Älä maksa varastosta liikaa. Hanki juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokoinen vuokravarasto, niin et maksa turhasta tilasta tai ajasta.

Storagon varastojen hinta Oulussa on alkaen 29 € kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa varaston koko sekä sijainti. Varastoja on tarjolla eri tarpeisiin ja ne ovat kooltaan 1-52 m².

Varastomme ovat siistejä, lämmitettyjä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varaston hintaan sisältyy myös ympärivuorokautinen video- ja kulunvalvonta – turvallista ja huoletonta!

Usein kysyttyä - varaston vuokraus Oulu

Varasto Oulussa maksaa alkaen 29 €/kk. Hintaan vaikuttaa varaston koko sekä sijainti. Varastomme ovat siistejä, lämmitettyjä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varaston hintaan sisältyy myös ympärivuorokautinen video- ja kulunvalvonta.

Varaston vuokraus on hyödyllistä, jos tarvitset lisätilaa esimerkiksi kotiin, työpaikalle tai yritykselle. Vuokravarastossamme voit säilyttää tärkeitä tavaroitasi turvallisesti ja helposti.

Voit vuokrata varaston Oulusta helposti Storagon verkkosivuilla.

  1. Valitse ensin haluamasi varasto netissä.
  2. Maksa vuokraus verkossa.
  3. Saat sähköpostiisi PIN-koodin varaston ulko-oveen.
  4. Lukitse varastosi omalla riippulukolla.
  5. Voit liikkua tiloissa vapaasti 24/7.
Varastomme Oulussa ovat kooltaan 1-52 m².

Kyllä. Meiltä voit vuokrata varaston vaikka vain kuukaudeksi Oulussa.

Kaikki vuokrasopimuksemme ovat toistaiseksi voimassa olevia. Vuokrasopimus tehdään kokonaisiksi kuukausiksi ja voit irtisanoa sen milloin haluat.

Varastomme Oulussa ovat turvallisia, sillä niissä on ympärivuorokautinen video- ja kulunvalvonta. Asiakkaat pääsevät varastotiloihin PIN-koodilla ja lukitsevat omat varastonsa riippulukolla.

Storagon varastoihin Oulussa on asiakkailla pääsy 24/7, joten voit noutaa tavarasi halutessasi myös iltaisin tai viikonloppuisin. 

Varastotila etsinnässä Oulussa? Lopeta etsiminen.

Meiltä löydät turvallisen varastotilan helposti ja edullisesti. Valitse tarvitsemasi kokoinen varasto lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää varaston vuokrauksesta tai haluatko lähettää viestin? Ota yhteyttä!


    Generated by MPG